Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Laadittu 18.5.2018. Viimeisin muutos 18.5.2018.

Tämä on Powerset Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR)
mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Powerset Oy
Y-tunnus 2024879-1
Oikojankatu 13
33840 Tampere
email: raipe@powerset.fi

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Raimo Helminen
Powerset Oy
Y-tunnus 2024879-1
Oikojankatu 13
33840 Tampere
email: raipe@powerset.fi

Rekisterin nimi

Powerset Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu. Powerset Oy:n asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitämiseen, tilausten toimituksiin, analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin, yhteydenottoihin, markkinointitarkoituksiin ja muihin Powerset Oy:n verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat asiakkaan antamat: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, y-tunnus, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilausten tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään tai ilmoittaa ne sähköpostitse tai soittamalla.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto
EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään ulkoisilla palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.