Yhteystiedot

PowerSedät

Pasi Kalliojärvi
Audio

Pasi on toiminut Powersetin myymälävastaavana vuodesta 1996 lähtien. Hänen työtehtäviinsä kuuluu autohifin, kotihifin ja ammattiäänentoiston myynti sekä verkkokauppamme ylläpito. Pasi kilpaili pitkään autohifin äänenlaatukisoissa voittaen kilpailu-urallaan viisi Suomen Mestaruutta. Asiantuntemusta varsinkin autohifin osalta löytyy siis ”riittävästi”. Hänet on valittu myös autohifijärjestö EMMA Finlandin kunniajäseneksi. Tämän arvonimen saavat todella harvat ja valitut, pitkän harrastusuran tehneet henkilöt. Pasin auto on aina toiminut Powersetin esittelyautona kuten nykyinen Powerset Octavia, joka on esitelty AutoSoundissa, Autohifikanavalla ja Skoda Magazinessa. Powerset Octavian kuvat löydät Kuvagalleria -sivultamme.

Kimmo Eloranta
Audio & Valaistus

Kimmo on työskennellyt Powersetissa vuodesta 2007 lähtien. Hänen työtehtäviinsä kuuluu valaistuksen, autohifin, kotihifin ja ammattiäänentoiston myynti. Kimmo on harrastanut autohifiä vuodesta 2005 lähtien ja sitä myöten asiantuntemusta varsinkin autohifihommista on todella paljon.

Raimo ”Raipe” Helminen
Toimitusjohtaja

Raipe siirtyi Powersetin omistajaksi vuonna 2006. Siitä lähtien jokaisen suomalaisen tuntema jääkiekkolegenda on toiminut Powersetin toimitusjohtajana ja PowerSetien päävalmentajana. Raipen rautainen kokemus yritysmaailmasta heijastuu positiivisella tavalla myös Powersetin toimintaan.