Toimitustavat

matkahuolto-2021


Muiden kuin myymälästämme noudettavien tilauksien toimittamiseen käytämme Matkahuoltoa.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Yli 99€ tilaukselle saat ilmaisen toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina lähikauppaasi tai Matkahuollon Bussipakettina lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi. Nämä ovat suosituimmat toimitustavat, koska ne ovat paljon nopeampia toimitustapoja kuin Matkahuollon Kotijakelu. Näillä toimitustavoilla paketti on useimmiten noudettavissa Matkahuollon pisteestäsi jo lähetystä seuraavana arkipäivänä.

Toimituskulut Matkahuollon Lähellä-pakettina tai Bussipakettina ovat:
– Yli 99€ tilaukselle 0€
– Alle 99€ tilaukselle 10€

Toimitus Matkahuollon pakettiautomaattiin
Matkahuollon pakettiautomaattiin voi lähettää vain 1 paketin lähetyksen.

2 tai useamman paketin lähetyksille vaihdamme ennen tilauksen toimittamista Matkahuollon pakettiautomaatin tilalle mahdollisimman lähellä sitä sijaitsevan Matkahuollon noutopisteen.

Joillain pienillä paikkakunnilla ei ole kuin Matkahuollon pakettiautomaatti ja tuolloin uusi noutopiste voi olla pienen matkan päässä. Tuolloin yleensä soitamme asiakkaalle ja annamme hänen valita mieleisensä noutopisteen lähellä olevista vaihtoehdoista.

Alla esimerkkejä tilauksista joita ei voi lähettää Matkahuollon pakettiautomaattiin pakettien määrän tai painon takia.

– Koteloitu subwoofer + vahvistin -paketti ( 2 paketin lähetys )

– Pakettia jonka mitat ovat isommat kuin 700mm x 402mm x 576mm

– Pakettia jonka paino on yli 30kg

Matkahuolto Kotijakelu
Saat halutessasi tuotteet myös suoraan kotiovellesi Matkahuolto Kotijakelu -toimitustavalla. Tilauksen kotiinkuljetus onnistuu helposti valitsemalla verkkokauppamme Kassa -sivulla tilausta tehdessä toimitustavaksi Kotijakelu -vaihtoehdon.

Toimituskulut Matkahuollon Kotijakelulla ovat:
– Yli 399€ tilaukselle 0€
– Alle 399€ tilaukselle 15€

Matkahuolto kuljettaa Kotijakelu paketit 2-3 arkipäivän kuluessa ja paketit jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi toimitusajan.

Toimitustavat Klarnalla tilauksen maksaessa
Klarnalla tilauksen maksaessa mahdolliset toimitustavat myymälästä noutamisen lisäksi ovat Lähellä-paketti tai Bussipaketti.

Klarnalla tilauksensa maksavalle emme voi toimittaa tilausta Matkahuollon pakettiautomaattiin tai Kotijakeluna, koska Klarna vaatii petosten välttämiseksi vastaanottajan henkilöllisyyden tarkistamisen. Asiakas voi pyytää Matkahuollolta Kotijakelu pakettinsa jättämistä ovelleen ilman vastaanottajan näkemistä ja siksi tuo Klarnan vaatimus ei toteudu kyseisella toimitustavalla. Kuten ei myöskään pakettiautomaatista tilauksen noutaessa. Tuon takia muutamme Klarnalla maksetun tilauksen toimitustavaksi Lähellä-paketti tai Bussipaketti -toimitustavan.