Toimitustavat

Slider

Muiden kuin myymälästämme noudettavien tilauksien toimittamiseen käytämme Matkahuoltoa.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
Kun tilauksen summa on vähintään 99€ niin saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina lähikauppaasi tai Matkahuollon Bussipakettina lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi. Nämä kumpikin ovat nopeampia toimitustapoja kuin Kotijakelu ja paketti on useimmiten noudettavissa Matkahuollon pisteestäsi jo lähetystä seuraavana arkipäivänä.

Ilmainen kotiinkuljetus yli 199€ tilauksille
Kun tilauksen summa on vähintään 199€ ja maksat tilauksesi Paytrailin kautta tilausta tehdessäni niin saat tilauksellesi ilmaisen kotiinkuljetuksen Matkahuollon Kotijakelu -toimitustavalla. Tilauksen kotiinkuljetus onnistuu helposti valitsemalla verkkokauppamme Kassa -sivulla tilausta tehdessä toimitustavaksi Kotijakelu -vaihtoehdon.

Toimituskulut Matkahuollon Kotijakelulla ovat:
– Yli 199€ tilaukselle 0€
– Alle 199€ tilaukselle 15€

Matkahuolto kuljettaa Kotijakelu paketit 2-3 arkipäivän kuluessa ja paketit jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi toimitusajan.

Toimitustavat Klarnalla tilauksen maksaessa
Klarnalla tilauksen maksaessa mahdolliset toimitustavat myymälästä noutamisen lisäksi ovat Lähellä-paketti tai Bussipaketti. Klarnalla tilauksensa maksavalle emme voi toimittaa tilausta Matkahuollon pakettiautomaattiin tai Kotijakeluna, koska Klarna vaatii petosten välttämiseksi vastaanottajan henkilöllisyyden tarkistamisen. Asiakas voi pyytää Matkahuollolta Kotijakelu pakettinsa jättämistä ovelleen ilman vastaanottajan näkemistä ja siksi tuo Klarnan vaatimus ei toteudu kyseisella toimitustavalla. Kuten ei myöskään pakettiautomaatista tilauksen noutaessa. Tuon takia muutamme Klarnalla maksetun tilauksen toimitustavaksi Lähellä-paketti tai Bussipaketti -toimitustavan.