Autohifilaitteiston säätöpalvelu

Kun PowerSediltä ostamasi autohifilaitteet on asennettu autoosi ja auto on täydessä soimakunnossa niin Pasi tekee halutessasi autosi laitteiston perussäädöt veloituksetta myymälällämme yli 25 vuoden kokemuksella autohifilaitteistojen säätämisestä. Pasi säätää laitteiston soittimen ja vahvistimet siten että laitteet pysyvät ehjänä ”täysiä” soitettaessa ja laitteistosta saadaan paras mahdollinen saundi irti johon kyseiset laitteet pystyvät. Ilmainen säätöpalvelu on tarjolla ainoastaan meiltä laitteensa ostaville asiakkaillemme. Muualta ostettuja laitteita emme ilmaiseksi säädä.

Maksusta Pasi säätää myös laitteiston jossa on muualta ostetut autohifilaitteet.

Sovi säädöstä Pasin kanssa etukäteen puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostilla ettet tule suotta käymään silloin kun Pasi ei ole paikalla tai ei kerkiä laitteistoasi säätää.


Helix & Match taajuusvastesäätö

Teemme maksusta myös Helix tai Match DSP-vahvistimen tai DSP-prosessorin sisältävien laitteistojen taajuusvastesäätöjä. Käytössämme on Helix MTK-1 säätösetti ja kahdella näytöllä varustettu tietokone säätämistä varten. Toisessa näytössä on kokoajan taajuuskorjaimet käytettävissä ja toisessa näytössä näkyy kokoajan reaaliaikainen taajuusvaste. Kyseessä on maksullinen palvelu joten säädämme laitteiston taajuusvasteen kuntoon vaikka Helix tai Match laite olisi muualta tai käytettynä ostettu. Kysy säädön hintaa myyjältämme.

Taajuusvastesäätöjen tekemiseen menee yleensä 1-3 tuntia laitteistosta riippuen. Taajuusvastesäädöstä pitää sopia etukäteen myyjämme kanssa puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostilla.

Alla olevat esimerkkikuvat ovat säädössä käyneen Skoda Octavian taajuusvasteet ennen taajuusvastesäätöä ja sen jälkeen. Autossa on alkuperäiset kaiuttimet etu- ja takaovissa ja siihen on lisätty ainoastaan Match UP 7DSP DSP-vahvistin ja subwoofer.

Säätämättömän laitteiston taajuusvaste. Taajuusvaste asteikon viivaväli on 5dB.
Saman laitteiston taajuusvaste säädettynä.