Autohifilaitteiston säätöpalvelu

Kun PowerSediltä ostamasi autohifilaitteet on asennettu autoosi ja auto on täydessä soimakunnossa niin Pasi tekee halutessasi autosi jälkiasennus DSP-soittimella varustetun laitteiston perussäädöt veloituksetta myymälällämme lähes 30 vuoden kokemuksella autohifilaitteistojen säätämisestä.

Pasi säätää laitteiston jälkiasennus DSP-soittimen ja vahvistimet siten että laitteet pysyvät ehjänä ”täysiä” soitettaessa ja laitteistosta saadaan paras mahdollinen saundi irti johon kyseiset laitteet pystyvät.

DSP-vahvistimella varustettua laitteistoa emme säädä ilmaiseksi, koska sen säätäminen vie paljon enemmän aikaa kuin DSP-soittimella varustetun laitteiston säätäminen. Sen takia DSP-vahvistimella varustetun laitteiston säätäminen on aina maksullista säätöpalvelua.

Maksusta Pasi säätää myös laitteiston jossa on muualta ostetut autohifilaitteet, lukuunottamatta niitä laitteistoja joissa on joku muu kuin Helix tai Match DSP-prosessori tai DSP-vahvistin.

Ilmainen säätöpalvelu on tarjolla ainoastaan meiltä laitteensa ostaville asiakkaillemme. Muualta ostettuja laitteita emme tietenkään säädä ilmaiseksi.

Sovi säädöstä Pasin kanssa etukäteen puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostilla ettet tule suotta käymään silloin kun Pasi ei ole paikalla tai ei ehdi laitteistoasi säätää.


Helix & Match säätö & taajuusvastesäätö

Teemme maksusta myös Helix tai Match DSP-vahvistimen tai Helix DSP-prosessorin sisältävien laitteistojen säädöt ja taajuusvastesäädön tietokoneella Audiotec Fischer DSP PC-Tool 4.80b tai DSP PC-Tool 5-säätöohjelmalla riippuen mikä DSP-laite asiakkaan autossa on.

Käytössämme on Helix MTK-1 säätösetti ja kahdella näytöllä varustettu tietokone säätämistä varten. Toisessa näytössä on kokoajan DSP-prosessorin taajuuskorjaimet käytettävissä ja toisessa näytössä näkyy kokoajan reaaliaikainen taajuusvaste.

Käytössämme on myös 12V/25A akkulaturi ja asiakkaan auto laitetaan aina lataukseen koko säädön ajaksi ettei auton 12V akusta lopu sähkö kesken säätöjen ja jotta auto lähtee käyntiin säätöjen tekemisen jälkeen.

Kyseessä on maksullinen säätöpalvelu joten säädämme laitteiston taajuusvasteen kuntoon vaikka Helix tai Match laite olisi muualta tai käytettynä ostettu. Kysy säädön hintaa myyjältämme.

Taajuusvastesäätöjen tekemiseen menee yleensä 1-3 tuntia laitteistosta riippuen. Taajuusvastesäädöstä pitää sopia etukäteen Pasin kanssa WhatsAppilla, puhelimitse tai sähköpostilla.

Alla olevat esimerkkikuvat ovat säädössä käyneen Skoda Octavia III -mallin taajuusvasteet ennen taajuusvastesäätöä ja sen jälkeen. Autossa oli alkuperäiset kaiuttimet etu- ja takaovissa ja siihen oli lisätty ainoastaan Match UP 7DSP DSP-vahvistin ja subwoofer.

Helix MTK-1
Säätämättömän laitteiston taajuusvaste. Taajuusvaste asteikon viivaväli on 5dB.
Saman laitteiston taajuusvaste säädettynä.