BLACK WEEK

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY on saanut alkunsa Yhdysvalloista missä sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. BLACK FRIDAY on Kiitospäivän jälkeinen perjantai eli marraskuun viimeinen perjantai. POWERSET oli ensimmäinen suomalainen autohifin erikoisliike jolla oli aikoinaan aito yksipäiväinen BLACK FRIDAY myymälässään ja verkkokaupassaan. Idea tuohon tuli omistajaltamme Raimo “Raipe” Helmiseltä joka pelasi jääkiekkourallaan myös Yhdysvalloissa NHL:ssä ja oli saanut nähdä ja kokea BLACK FRIDAY villityksen livenä New York:issa asuessaan. PowerSedätkin ovat siis saaneet kokea aidon BLACK FRIDAY:n jolloin tarjoukset olivat voimassa vain yhden ainoan päivän. Se oli aivan järjetöntä ja mahdotonta kun kaikkia asiakkaitamme olisi pitänyt pystyä palvelemaan yhden ainoan päivän aikana. Mahdoton tehtävä. Sen takia PowerSedät ovat erittäin tyytyväisiä että on siirrytty viettämään BLACK WEEK -alennuskampanja viikkoa jolloin PowerSedillä on yli viikko aikaa palvella henkilökohtaisesti kaikkia asiakkaitamme WhatsAppin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

BLACK WEEK 2023
Vuoden pimein ja edullisin ostosviikko eli BLACK WEEK on täällä. Lähes kaikki PowerSetien valikoimassa olevat tuotteet saat nyt todella edulliseen BLACK WEEK tarjoushintaan!!! Nyt siis kiireesti säästöpossut tyhjäksi, tyhjät pullot kauppaan ja ostohousut jalkaan. Rahalle ei ole taas vuoteen saanut näin paljon autohifiä vastineeksi. BLACK WEEK 2023 alkoi perjantaina 17.11.2023 ja loppuu sunnuntaina 26.11.2023. Sinulla on siis yli viikko aikaa käydä edullisilla BLACK WEEK ostoksilla verkkokaupassamme tai myymälässämme.

BLACK WEEK tarjoushinnat näkyvät tuotesivuilla ja tuotekategoriasivuilla. Tarjoushinnat pysyvät samana koko BLACK WEEK:in ja sen jälkeen olevan CYBER MONDAY:n ajan, joten voit rauhallisin mielin ostaa haluamasi tuotteet vaikka ensimmäisenä alennuspäivänä ilman pelkoa että hinta tippuisi odottamalla.

HUOM!!!
Verkkokauppamme alennustyökalu osaa antaa kaikille saman tuotemerkin tuotteille vain yhden ja saman alennusprosentin. Sen takia erikoishinnoiteltujen tuotteiden Suositushinta on jouduttu laittamaan tekstinä tuotesivulle. Tuotteen Suositushinta kenttään on jouduttu laittamaan summa jolla kyseisen tuotteen BLACK WEEK tarjoushinta tulee oikeaksi kyseisen tuotemerkin alennusprosentilla.

WhatsApp
PowerSedät päivystävät WhatsAppin välityksellä koko BLACK WEEKin ajan maanantaista sunnuntaihin aamusta yöhön niin kauan kuin hereillä ovat. PowerSedät opastavat mielellään sinua löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavat tuotteet laajasta valikoimastamme. PowerSedät suosittelee käyttämään viestintään sähköpostin sijaan WhatsAppia, koska WhatsApp on paljon nopeampi ja helpompi tapa viestitellä ristiin rastiin reaaliajassa. Myyjiemme suorat WhatsApp pikalinkit löydät verkkokauppamme alareunan yhteystiedoista. Klikkaat vain WhatsApp tekstin kohdalta. Puhelinnumeroa ei tarvitse tallentaa puhelimeesi viestin lähettämistä varten.

Tervetuloa edullisille BLACK WEEK ostoksille verkkokauppaamme tai myymäläämme!