Asennuspalvelu Tampereen seudulla

Powersetilla ei ole autohifilaitteiden asennustoimintaa vaan ainoastaan Tampereen Lahdesjärvellä sijaitseva myymälä.

Jos haluat asennuttaa meiltä ostamasi autohifilaitteet ammattilaisella niin PowerSedät suosittelee kääntymään Digiman ajoneuvovarustelun puoleen. Heidän ammattitaitoinen asentajansa on tehnyt asennuksia asiakkaidemme autoihin yli 10 vuoden ajan. Digimanin toimitilat löydät Ylöjärven Huurretieltä Bat Power Oy:n naapurista läheltä Ylöjärven Shelliä.

Arvion asennuksen hinnasta tai tarjouksen asennuksesta saat Digimanin asentajalta puhelimitse tai sähköpostilla kysäisemällä.

Digiman ajoneuvovarustelu
Huurretie 9 2B
33470 Ylöjärvi
0400 566 556
asennuspalvelu(at)digiman.fi

https://digiman.fi/digiman-asennuspalvelu

Kun sinä tai Digiman on saanut asennettua meiltä ostamasi laitteet autoosi ja auto on täydessä soimakunnossa niin Pasi tekee halutessasi autosi laitteiston perussäädöt veloituksetta myymälällämme lähes 30 vuoden kokemuksella autolaitteistojen säätämisestä.

DSP-vahvistimen tai DSP-prosessorin ja mittausmikrofonin avulla tehtävä auton taajuusvasteensäätö on maksullista säätöpalvelua.

Sovi säädöstä Pasin kanssa etukäteen puhelimitse ettet tule suotta käymään silloin kun Pasi ei ole paikalla tai ei kerkiä laitteistoasi säätää.